Dragi copii si părinți,
Vă așteptăm în fiecare vară la o mulțime de aventuri educaționale!
În prima parte a zilei avem pregătite super activități în limba engleză, consolidarea materiilor școlare, efectuarea temelor de vacanță.
În a doua parte a zilei, ne dorim să socializăm și să ne jucăm, să învățăm lucruri noi în cadrul unor ateliere captivante, să ne distrăm și să facem multă mișcare.

În fiecare vară, oportunitățile de învățare și distracție se unesc în cadrul școlii de vară Luca. Aici copiii pot explora și învăța lucruri noi într-un mod captivant și relaxat.

Beneficiile școlii de vară Luca:

 1.  Învățare interactivă: implicăm elevii în activități practice care îi ajută să asimileze mai ușor informații și să înțeleagă concepte noi.
 2.  Dezvoltarea abilităților sociale: interacționând cu alți copii de vârste similare îi ajută să-și dezvolte abilitățile de comunicare și colaborare.
 3.  Creșterea încrederii în sine: încurajăm elevii să își depășească limitele și să-și descopere potențialul ascuns.
 4.  Descoperirea intereselor și pasiunilor: diversele activități oferite permit elevilor să exploreze diferite domenii și să-și descopere pasiunile.

Summerschool Luca nu e doar despre învățare academică, ci și despre dezvoltarea personală a elevilor.

Școala de vară reprezintă o modalitate minunată prin care elevii pot îmbina învățarea cu distracția și aventura.

Aceste experiențe valoroase nu numai că îi ajută pe copii să învețe lucruri noi și să-și dezvolte abilitățile, dar contribuie și la formarea lor ca indivizi încrezători și responsabili. Astfel, participarea la programele școlii de vară poate fi una dintre cele mai memorabile și benefice experiențe pentru dezvoltarea lor personală și academică.

WhatsApp Image 2023 07 25 at 10.16.59

 

Tematica școlii de vară este diferită de la săptămână la săptămână și cuprinde o mulțime de activități și discuții interesante și utile:

 1.  Tabere în natură: excursii în aer liber, drumeții și activități care îi apropie pe copii de natură și dezvoltă spiritul lor aventurier.
 2.  Ateliere artistice și culturale: cursuri de desen, pictură, dans, muzică sau teatru care încurajează creativitatea și exprimarea artistică.
 3.  Cursuri de limbi străine: elevii pot învăța limbi străine într-un mediu relaxat și prietenos, dezvoltându-și abilitățile de comunicare interculturală.
 4.  Experimente științifice: activități practice de fizică, chimie sau biologie care îi ajută pe copii să descopere farmecul științei.
 5.  Jocuri și sporturi: fotbal, baschet, înot și multe alte jocuri care îi încurajează pe elevi să fie activi fizic și să își dezvolte abilitățile sportive.

.

Școala de vară se adresează copiilor și se desfășoară în perioada:

 • Iunie – septembrie  la sediul Școala LUCA Floreasca/ Școala LUCA Herăstrău.
 • iulie –  septembrie la sediile grădinițelor – Grădinița LUCA Tei si Grădinița LUCA Herăstrău.

Taxa pentru Școala de vară este 700 ron pe săptămână pentru fiecare elev/preșcolar.

Programul școlii de vară este de luni până vineri, de la ora 8:00 la 18:00.
Acesta  include mic dejun, gustare de fructe, masa de prânz completă, gustarea de după amiază și activitățile instructiv-educative.
Puteți alege și dintre activitățile opționale pe care le desfășurăm în fiecare sediu! Așteptăm să ne contactați!

Locațiile Summer School

Herăstrău - Grădiniță

Herăstrău - Gimnaziu

Tei

Floreasca