Scoala de vară – soluție pentru părinți, oportunitate pentru copii

A venit  vacanța mare, o perioadă lungă de timp în care părinții au nevoie de soluții pentru programul de zi cu zi al copiilor, în timp ce ei sunt la serviciu.

Din ce în ce mai mulți părinți își dau seama că „a duce copilul la bunici” toată vara are atât avantaje, cât și dezavantaje. Pe de o parte, la țară au parte de aer curat, de spațiu de joacă, dar copiii au prea multă libertate pe care o vor folosi probabil pentru a utiliza device-urile smart. Există de asemenea și părinți care nu au cu cine să își lase copii pe parcursul verii, și au nevoie de un program de vară care să îi găzduiască pe cei mici, dar să le și ofere activități recreative-educative .

Pentru elevi, vacanța de vară este una dintre cele mai așteptate perioade ale anului. Au mai mult timp să se joace, să se plimbe, să petreacă timp cu prietenii, să se distreze și să exploreze. Ne dorim astfel ca și pe perioada verii să îi încurajăm să colaboreze unii cu ceilalți, să exploreze și să descopere, să se joace, să își consolideze cunoștințele, să învețe să lucreze în echipă. Programul școlii de vară include multe ateliere, cluburi de muzică, dans, experimente, excursii și jocuri dar și timp dedicat temelor de vacanță sau consolidării materiei învățate.

Ce facilitați oferim?
Programul nostru de Summer School îi așteaptă cu mult drag!

Pe perioada verii funcționăm în program normal, 8:00 – 18:00, cu multe activități în aer liber, joacă, plimbări în parc, vizităm muzee, mergem la spectacole, citim și nu în ultimul rând, organizăm și tabere cu tematici inedite! Într-un cuvânt, oferim o vacanță de vară memorabilă, educativă și interactivă sub atenta supraveghere a personalului de specialitate.

Care sunt serviciile complete cu care vă așteptăm din toamnă?
Oferim servicii de creșă, grădiniță, școală primară, școală gimnazială, after & before school, inclusiv transport dus-întors. În această vară vă așteptăm cu drag, la vizionarea oricărui sediu dintre cele patru, unde  vă stam la dispozitie cu toate detaliile necesare luării unei decizii corecte în privința institutiei potrivite pentru copil.

Scoala de vară – soluție pentru părinți, oportunitate pentru copii (link video-Antena1)

 

Distribuie pe