Liceul Teoretic Luca își deschide porțile!

Logo Liceul Teoretic Luca page 0001

Comunitatea Luca fondată în anul 2010 sub umbrela unei viziuni îndrăznețe și cu scopul de a oferi o educație de elită a fost deschisă prima grădiniță Luca. A evoluat de-a lungul anilor într-o instituție de învățământ de excelență, recunoscută pentru contribuția sa semnificativă la dezvoltarea tinerilor minți în gânditori critici, creativi și responsabili.

În anul 2013 Școala Primară Luca a văzut lumina zilei în locația din strada Sânmedru. Cu o mână de învățători pasionați și un grup de elevi curajoși, școala a fost fondată pe principii solide de educație, dezvoltare personală și valori etice. În acei ani, școala a devenit rapid un punct de referință în comunitatea locală pentru educația de calitate pe care o oferea.

Cu trecerea anilor, școala noastră a crescut și s-a dezvoltat, extinzându-și infrastructura și facilitățile pentru a găzdui un număr tot mai mare de elevi dornici de cunoaștere.

A devenit apoi Școala Gimnazială Luca și a continuat să-și consolideze reputația ca un loc al excelenței academice. Elevii noștri au obținut premii la diferite  competiții, iar curriculumul a fost  mereu actualizat pentru a răspunde cerințelor secolului XXI.

Astăzi, suntem mândri să spunem că Liceul Teoretic Luca rămâne dedicat excelenței în educație. Comunitatea noastră se adaptează la cerințele și oportunitățile prezentului. Cu o viziune clară pentru viitor, ne concentrăm pe dezvoltarea continuă a programelor educaționale și pe pregătirea tinerilor pentru a deveni lideri și cetățeni responsabili.

Prin fondarea Liceului Teoretic Luca, ne-am angajat să oferim o educație de calitate, care să pregătească tinerii pentru provocările și oportunitățile secolului XXI.

Liceul Teoretic Luca este un loc unde elevii pot învăța, explora, crea și se dezvolta sub îndrumarea unui corp didactic dedicat și pasionat. Ne dorim să îi ajutăm să își atingă potențialul maxim și să devină lideri, gânditori critici și cetățeni responsabili.

Distribuie pe