Liceul Teoretic Luca introduce Predarea Intensivă de Limbă Engleză pentru Clasele Pregătitoare începând cu Toamna Anului 2024

eng

 

Începând cu anul școlar 2024-2025, Liceul Teoretic Luca își extinde oferta educațională, introducând predarea intensivă a limbii engleze pentru clasele pregătitoare. Această inițiativă vine în întâmpinarea necesității tot mai mari de a oferi elevilor noștri o pregătire solidă într-o limbă de circulație internațională, deschizându-le astfel noi orizonturi educaționale și profesionale.

Conștienți de importanța limbii engleze în societatea de astăzi, conducerea Liceului Teoretic Luca consideră că este esențial să începem să dezvoltăm abilitățile lingvistice ale elevilor încă de la vârste fragede. Prin implementarea acestui program intensiv, elevii claselor pregătitoare vor avea oportunitatea de a se familiariza cu limba engleză într-un mod dinamic și captivant.

Profesorii noștri, specializați în predarea limbii engleze, vor utiliza metode inovatoare și materiale didactice adaptate vârstei, astfel încât procesul de învățare să fie unul plăcut și eficient. Elevii vor fi încurajați să comunice în limba engleză, să participe la activități interactive și să dezvolte abilități de ascultare, vorbire, citire și scriere.

Această schimbare semnificativă în oferta educațională a Liceului Teoretic Luca reflectă angajamentul nostru de a oferi elevilor o educație de calitate, care să îi pregătească pentru provocările lumii moderne. Suntem convinși că predarea intensivă a limbii engleze încă de la vârste fragede va contribui la formarea unor tineri pregătiți să facă față cu succes provocărilor globale și să devină cetățeni activi într-o lume interconectată.

Distribuie pe