Înscrieri creșă

 

Cresa

 

Creșa Luca oferă o serie de facilități pentru a se asigura că micuții sunt bine îngrijiți și dezvoltați corespunzător. Iată câteva facilități importante:

Personal calificat: Dispunem de personal calificat, bine instruit în îngrijirea și dezvoltarea copiilor, inclusiv educatori și asistenți medicali.

Siguranță și securitate: Spațiul creșei este unul sigur și adaptat pentru nevoile copiilor, cu echipamente și mobilier potrivite vârstei, prize acoperite, echipamente de siguranță (precum supraveghere video – accesul fiind oferit și părinților), uși de siguranță și acces controlat.

Zonă de joacă: O zonă de joacă bine echipată și adaptată pentru diferitele grupe de vârstă este  disponibilă, oferind oportunități pentru dezvoltarea fizică și socială a copiilor.

Program educațional: Creșa oferă activități educative și recreative adecvate fiecărei vârste, care să promoveze dezvoltarea cognitivă, limbajul și creativitatea copiilor.

Alimentație adecvată: În bucătăria proprie gătim mese sănătoase și nutritive, luând în considerare eventualele alergii sau restricții alimentare ale copiilor.

Igienă și curățenie: Zilnic ne asigurăm ca spațiul să fie curat și igienizat regulat pentru a preveni răspândirea bolilor și a infecțiilor.

Comunicare cu părinții: Avem o comunicare deschisă și regulată cu părinții sau tutorii copiilor pentru a ține la curent cu evoluția acestora și pentru a împărtăși informații importante.

Program flexibil: Oferim un program flexibil pentru a se potrivi nevoilor diferitelor familii, inclusiv opțiuni pentru program prelungit sau scurt.

Asistență medicală: Avem o echipă medicală care se ocupă de  îngrijirea și supravegherea sănătății copiilor.

Spațiu de odihnă: Un spațiu dedicat pentru odihnă și somn este esențial, având paturi corespunzătoare vârstei copiilor.

Activități sociale: Promovăm  interacțiunea socială a copiilor prin organizarea de activități de grup și jocuri.

Acces la informații: Părinții au acces la informații legate de programul zilnic, evenimente speciale, politici și proceduri ale creșei precum și acces la camerele audio video din unitate.

Dacă sunteți în căutarea unei locații sigure și primitoare pentru dezvoltarea micuțului vostru, suntem aici să vă oferim exact ceea ce aveți nevoie.

🏫 Locație 1 : Sediu Floreasca: strada Sânmedru, nr 25, sector 2

🏫 Locație 2 : Sediu Herăstrău: strada Intrarea Poiana, nr 12-13, sector 1

📞 Pentru detalii și programări, sunați la:0744894206

📧 Sau trimiteți un email la: office@scoalaluca.ro

 

Nu ratați ocazia de a face parte din comunitatea noastră și de a oferi copilului vostru un început minunat în colectivitate!

 

Distribuie pe