Înscrieri an școlar 2023-2024 – 2

 

Inscrieri

 

 

 

A început a doua parte a înscrierilor la Școala Luca. Dacă sunteți în căutarea unei instituții educaționale de încredere pentru copilul dumneavoastră, vă invităm să explorați oportunitățile noastre de învățământ în ciclul primar și gimnazial.

Scoala noastră pune un accent deosebit pe dezvoltarea academică, socială și emoțională a elevilor noștri, oferindu-le un mediu propice învățării și dezvoltării personale. Cadrele didactice sunt dedicate, cu experiență în domeniu, care se implică activ în sprijinirea fiecărui elev în parte.

Ce avantaje oferim:

Program educațional bine structurat: Curriculum-ul nostru este conceput să dezvolte cunoștințe din  diverse domenii precum matematică, limba română, științe, istorie, geografie, artă, educație fizică și multe altele.

Tehnologie modernă: Ne asigurăm că elevii au acces la tehnologii de ultimă generație pentru a sprijini procesul de învățare, inclusiv săli de clasă echipate cu echipamente IT și acces la resurse digitale educaționale.

Dezvoltarea abilităților sociale și emoționale: Încurajăm comunicarea deschisă, empatia și respectul reciproc, formând astfel adulți responsabili în viitor.

Activități extracurriculare variate: Elevii au posibilitatea de a se implica în diverse activități extracurriculare, cum ar fi sporturi, arte, cluburi de lectură, concursuri academice și voluntariat.

Sprijin individualizat pentru elevi: Înțelegem că fiecare elev are nevoi unice, așa că oferim sprijin suplimentar celor care au dificultăți de învățare și susținem performanțele excepționale.

Siguranță și supraveghere: În școala noastră, siguranța elevilor este prioritatea noastră. Avem măsuri stricte pentru a ne asigura că toți elevii se simt în siguranță și protejați în pauze, în timpul orelor de curs și al activităților școlare.

Pentru a vă înscrie copilul la Scoala Luca, vă rugăm să completați formularul de înscriere disponibil pe site-ul nostru sau să ne contactați pentru a vă oferi mai multe informații și a stabili o vizită la școală.

Suntem nerăbdători să primim noi elevi și să îi ghidăm în călătoria lor către o educație de calitate și succes în viață!

Distribuie pe